Baggbodykarna
Användarnamn
Lösenord
Ny användare!
  


Nicklass avatar
Nicklas (BBOD)
Baggbodykare

Senaste aktivitet: 2011-02-08 21:27 
Inte uppkopplad

Ladda ner visitkort

Gjort på hemsidan Kontaktinfo
Dök upp: 2006-01-26
Inlägg
Totalt antal inlägg: 130 (0,02 inlägg per dag)

Senaste inlägg:
Tuna Hästberg skaffar bankflaska
2010-08-27 07:32

Hitta alla inlägg av Nicklas
Hitta alla ämnen startade av Nicklas
Mer info
Födelsedag:
1977-12-29
Förnamn:
Nicklas
Efternamn:
Myrin
Kön:
Man
Yrke:
Säljare Medicinsk Teknik
Stad:
Stockholm
Intressen:
Dykning, Gruvor, Grottor, Vrak, Hemmabyggen, Klättring, Filmer, Bilder, Natur, Fiskar, Mineraler, Teknik, Maskiner, Förkortningar, Internet, Forum, Växter, Valpar
Beskrivning:
Nicklas om sig själv:

Somlig tror att jag har dödslängtan men så är det inte, det är tvärt om. Jag älskar livet och vill uppleva det till det yttersta!

Det finns så många fler världar än vardagslivet. Jag är inte missnöjd med min vardag, jag älskar min fästmö, min hund och min familj. Jag trivs bra med mitt jobb, mina vänner och tycker att jag har ett riktigt bra liv. Och det finns så mycket mer av livet att uppleva! Det är en sån fantastisk känsla att göra saker som kan verka svårt eller omöjligt. Till exempel när man befinner sig flera hundra meter ner i en vertikal grotta, inne i ett vrak, eller faller med 200 km/h ner mot jorden. Att man överhuvud taget kan göra dessa saker och dessutom på ett säkert sätt är för mig helt fantastiskt!

Säkerhet är viktigt! Jag tycker inte om att utsätta mig för onödiga risker. Jag är alltid den som vill ha extra marginaler om det går. Att genomföra dessa saker på ett säkert sätt är utmaningen för mig.

Att dela upplevelsen och känslan med någon annan är väldigt betydelsefullt för mig. Jag tycker även om att dela med mig av upplevelsen till de som kanske aldrig skulle göra ansträngningen att ta sig till platserna vi besökt. Detta gör vi med film, bilder och berättelser.

Gruvor, grottor och dykning är min största passion. Grottforskning har jag hållt på med sedan -96 och jag är en av de som har varit längst in i många av de stora grottorna i sverige, Lummelundagrottan, Korallgrottan etc.

Jag har svårt för såpoperor och kan inte ligga still på stranden för att sola. Jag vill ha upplevelser, inte sova bort fritiden. Jag tycker om människor som är rakt igenom snälla. Jag är ingen tävlingsmänniska men jag gillar personliga utmaningar.

Mitt mål med livet: Att förbli lycklig!


Sidan använder vBulletin Version 3.0.7 Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

För allt innehåll på sidan gäller (såvida vi inte angett annat) följande:

Some rights reserved
Creeper MediaCreeper