handdator

Visa fullständig version : Det klassiska dyknördstestet!


Fredrik
2006-05-11, 17:50
Det råder i dagsläget stor oenighet om vad som krävs för att få kalla sig dyknörd. Ordet förekommer ofta i felplacerade miljöer så som pubar och raggningslokaler. Och då ofta i fel sammanhang av fel personer. Dessa personer använder då fel fraser för att på fel sätt få med sig fel person till fel ställe för att där göra fel saker. Och ofta blir detta helt fel, med totalt felaktiga konsekvenser som följd.

Detta har i sin tur lett till att begreppet dyknörd börjat att vattnas ur. Vem som helst som har ett dykcert kan idag titulera sig dyknörd. Vilket har lett till att fokus har flyttats från de egentliga nördarna till certjägarna. Detta är något som Baggbodykarna med systerorganisationer har börjat reagera kraftigt emot.

Därför har Baggbodykarna i sammarbete med oberoende dyknördsinstitut i Schweiz tagit fram ett test som visar hur dyknördig en person egentligen är. Detta test är främst riktat till myndigheter och organisationer som behöver det till sin dagliga verksamhet men kan även göras av privatpersoner som känner sig osäkra på hurvida de är dyknördar eller inte. Testet har provats av organisationer och myndigheter över hela världen med stor framgång och glädje.

"Baggbodykarnas test har verkligen hjälp mig att skilja agnarna från
vet(t)et"
- DIR M. Ask Svenska Certjägarföreningen

"Förut så visste vi inte vad vi gjorde men nu har vi full koll. Tack
Baggbodykarna!"
- Kapt. Reg Ulator U.S. Navy

Testet seriositet är säkerställt av: Dr H.A. Humor & Professor G. Ruva




/tester/dyknord/