handdator

Visa fullständig version : Fredrik Sjögren


Fredrik
2006-05-10, 20:42
Fredrik är bosatt i Hägersten i Stockholm. Han är för tillfället en ganska inaktiv dykare med håller koll på tekniken bakom webbplatsen. Har ni några klagomål på den så vet ni vem ni ska jaga. Som alla andra Baggbodykare tänder han naturligtvis på en stor gruva man kan klättra eller dyka i.

Fredrik ar en av de ursprungliga medlemmarna som skapade Baggbodykarna. Baggbodykarna var då en organisation som sysslade mest med fridykning. Ofta i gruvor. Det ena ledde till det andra och dagens gruv- och grottorienterade organistation skapades.

Han jobbar som systemutvecklare på en resebyrå men är trots detta ute och reser alldeles för lite. Men det ska bli bättring på det :)
Förutom det uppenbara gillar han katter. Han har två stycken hemma. Båda korthåriga raskatter med en väldans massa energi. Han gillar även äta mat från världens alla hörn. Gärna asiatiskt eller en stor stor stor stor god köttbit.
/gallery/files/1/f2_thumb.jpg (/gallery/showimage.php?i=254)/gallery/files/1/f4_thumb.jpg (/gallery/showimage.php?i=256)/gallery/files/1/f1_thumb.jpg (/gallery/showimage.php?i=253)/gallery/files/1/f3_thumb.jpg (/gallery/showimage.php?i=255)